de Man van Morgen

Nieuwe zaalshow van Steven Goegebeur

Op een dag. Op een waarlijk schone dag. Is het genoeg geweest. Op die dag beslist de komiek Steven Goegebeur om het helemaal anders te doen. Vanaf nu zal niets nog hetzelfde zijn. Vanaf nu wordt alles, maar dan ook alles, beter. De ‘Man van Morgen’ is geboren. En u zal het geweten hebben. Want de man van morgen zal spreken. Zal gloedvol betogen hoe ook uw leven kan veranderen en verbeteren. De man van morgen zakt af naar vandaag om ook u allen de stralende toekomst binnen te leiden.     

In zijn derde zaalshow brengt Steven Goegebeur op onnavolgbare wijze het relaas van een man die eindelijk het licht heeft gezien. In een wervelende vertelling over hoe om te gaan met ‘de toekomst’. Komt de toe-komst ons toe? Moeten we alles plannen of leven we van dag tot dag? En vooral; kunnen we de toekomst veranderen? Volgens de Man van Morgen wel. Vanavond wordt uw toekomst bepaald.  In een zaal bij u in de buurt. Reserveer snel uw kaarten.

Recensies

Alles loopt mooi in elkaar over en Steven verstaat de kunst om je van begin tot einde mee te nemen in zijn belevingswereld.
Zijn humor is zeer herkenbaar en uit het leven gegrepen. Bovendien betrekt hij de zaal doorheen zijn show en reageert hij ad rem en fijnzinnig op de antwoorden van zijn publiek.
"De man van morgen" is een verademing, een verhaal voor jong en oud.

DE JONGERENPLANEET! DILBEEK

Tijdens De Man van Morgen laat Steven Goegebeur verschillende puzzelstukken op het publiek los. Elementen uit zijn verhaal, die op het einde terug in elkaar worden verweven. De Man van Morgen hangt absoluut niet als los zand aan elkaar. Neen, deze show is geen samenraapsel van moppen, maar een goed in elkaar gebokst verhaal met een lach en een traan. Ook zijn knipoog naar de groepsles tijdens zijn fitnessavontuur is er ééntje om nooit meer te vergeten. Driekwart hilariteit alom. Zijn show is vergelijkbaar met zandstroken uit een cyclocross waar wereldtoppers zoals Wout Van Aert en Mathieu Van der Poel net het verschil kunnen maken. Alleen moeten beide fietsgoden in het veld rekening houden met deze jongen uit Heist-op-den-Berg. Want met deze show legt hij hen meer dan ooit het vuur aan de schenen.

ON STAGE, Bart Liekens Gezien op 24/11/2017 in Arenberg (Antwerpen)

In de man van morgen volgen we Steven Goegebeur op een lange weg vol goede voornemens! Een onwaarschijnlijke queeste, waarin onbekenden zijn pad kruisen en hem dingen laten inzien op de meest onverwachtse momenten. Ondergetekende bracht ettelijke uren meer door in de theaterzaal dan in de comedyscéne, maar het feit dat er achter het gordijn van grappen een oprechte, heel menselijke theatermonoloog schuil gaat trok ons over de streep! De Ballonnetjes die Goegebeur oplaat, komen op het eind echt allemaal samen in een afgerond geheel! Hij mag er zijn!

Magali Degrande Het Nieuwsblad

Steven Goegebeur, de komiek met het grootste knuffelgehalte van Vlaanderen slaagt er weer in om zijn publiek volledig in te pakken. Waar hij in de vorige twee shows vooral voor de lach koos, wordt het publiek in ‘De man van morgen’ ook ontroerd, menigeen pinkt een traantje weg! Steven heeft de gave een publiek te laten schateren van het lachen en binnen de minuut diezelfde zaal muisstil te krijgen met een rake quote of pakkend verhaal! Die afwisseling maakt van ‘De man van morgen een unieke show’! Nooit eerder gezien in de Vlaamse Comedyscene!

Pascal Van Nuffel Journalist ATV